Ansök till Milttons Traineeprogram 2019 – i samarbete med House of Friends.

Miltton söker dig som är nyfiken och villig att lära i en utmanande och kreativ miljö där du får möjlighet att utveckla dina talanger och hitta nya färdigheter.

I vårt sex månaders trainee-program får du chansen att utveckla och applicera dina kunskaper hos en av Nordens snabbast växande kommunikationsbyråer. Här får du lära dig hur högkvalitativa kommunikations-, ledarskaps- och marknadsföringsprojekt drivs. Tillsammans med smarta, pålästa och ambitiösa kollegor får du möjlighet att jobba med välkända varumärken och organisationer. Du kommer få ett stort ansvar redan från dag ett, men också stort stöd från alla ”Milttonees” och din egen mentor.

Vad vi letar efter: Handlingskraftiga människor med stor samarbetsförmåga som vågar utmana både sig själv och oss. Vi lever i en värld under ständig förändring så vi behöver någon som är kunskapssökande och ivrig att lära. Din bakgrund behöver inte vara inom marknadsföring eller kommunikation – vårt mål är att ha medarbetare med många olika färdigheter och talanger, människor som är intresserade av digital marknadsföring, public affairs, PR, försäljning eller en kombination av dessa. Kanske kan du något vi ännu inte vet att vi behöver? Vad du kan är inte lika viktigt som vem du är och vad du vill.

Så här ansöker du:

  • Ansök med CV och personligt brev senast den 25 augusti 2019 på svenska eller engelska till elin.gabrielsson@milttonlabs.com.
  • Vi återkopplar till alla sökande i mitten av september.
  • Vårt trainee-program pågår i sex månader, vanligtvis med start i oktober. Om du har önskemål om praktikens startdatum eller längd, vänligen ange det i din ansökan.
  • Observera att vårt trainee-program är betalt.

Vid frågor, vänligen kontakta

Elin Gabrielsson

Elin Gabrielsson

PR & Public Affairs
Cecilia Nüth

Cecilia Nüth

Office Manager