House of Friends växer och söker en strategisk projektledare till vår CRM-byrå Friends & Tactics.

KÄNNER DU DIG TRÄFFAD AV DET HÄR?

Du brinner för riktad kommunikation och har erfarenhet från vår bransch. Som person är du driven, självgående, utåtriktad, lyhörd, prestigelös och tycker om att arbeta som en del i ett team där andra  bidrar med sin spetskompetens. Som projektledare hos oss jobbar du med att stärka relationen med våra kunder och driva affären framåt. Du har ansvar för att utveckla kunden, budgeten, och lägga upp strategier utifrån kundens förutsättningar/utmaningar samt att ge teamet de bästa förutsättningarna att göra ett bra jobb.

VI TÄNKER OSS ATT DU

  • är nyfiken på; kunden, affären, projekten, den digitala utvecklingen och nya idéer som kan hjälpa oss och våra kunder att utvecklas
  • har vana att projektleda kreativa, strategiska och digitala kommunikationslösningar
  • brinner för CRM/DM/RM och strategisk kommunikation 
  • gillar att bygga relationer (både med kunder och andra bolag inom vår koncern)
  • är driven och inspirerar andra med din entusiasm  
  • är flexibel och lösningsinriktad
  • tar ansvar och vill vara med att utveckla såväl kunder, kollegor och byrån i stort

KORT OM HOFF

Hos oss hittar du en arbetsplats som inte liknar någon annan i vår bransch. HofF är en kommunikationskoncern med stora visioner och höga ambitioner. Idag ryms här en varumärkesbyrå, en CRM-byrå, en content-byrå, en marketing automation-byrå, en produktionsbyrå, en digitalbyrå och två filmproduktionsbolag. Alla samlade under ett och samma tak i fantastiska lokaler på Skeppsbron 34 i Gamla stan.

Är du den vi söker? Skicka in ett personligt brev och ditt CV till info@houseoffriends.se, skriv “Ansökan PL” i ämnesraden. Senast den 20 mars vill vi ha din ansökan. Ansökningarna bearbetas löpande.